Eesti ettevõte Nordaid on välja töötanud uuendusliku toote, mis sisaldab hoolikalt valitud koostisosi toetamaks sinu ilu ja tervist. Oleme harjunud, et selleks, et tagada oma küünte, naha ja juuste tervis, peame võtma sisse mitu erinevat toidulisandit kapsli või tableti näol. Nordaidi uus Beauty sprei on vajalike toitainete saamise teinud aga kordi mugavamaks ja efektiivsemaks.

Nimelt on meie ilu jaoks hädavajalikud seleen, biotiin ja C-vitamiin pandud kokku ühte mugavasse spreisse, mis tähendab, et ei ole vaja võtta mitut erinevat tabletti. Lisaks saavad spreis sialduvad toitained imenduda otse läbi suu limaskesta vereringesse, tagades kiirema ja tõhusama toime.

Kõik vajalik ühes spreis

Uus sprei sisaldab seleeni, biotiini ja C-vitamiini. Kõik need toitained aitavad säilitada sära ja toetavad sinu organismi seestpoolt.

Biotiin, mida tuntakse ka kui B7-vitamiini, on oluline toitaine juuste ja küünte tervisele. See aitab kehal muundada toidust saadavat energiat ning osaleb keratiini tootmises, mis moodustab suure osa juustest ja küüntest. Biotiini sisldavate toidulisandite kasutamine aitab seega tugevdada juukseid, vältida nende murdumist ja parandada küünte struktuuri. Lisaks on biotiinil oluline roll naha seisundi parandamisel, aidates säilitada niiskustasakaalu ja tervet välimust.

Seleen on võimas antioksüdant, mis aitab kaitsta nahka vabade radikaalide kahjulike mõjude eest. Vabad radikaalid tekivad organismis päikese, saastatud õhu ja muude keskkonnamõjude tõttu ning võivad põhjustada rakkude oksüdatiivset stressi, mis omakorda kiirendab vananemisprotsesse. Nutrikosmeetikatooted, mis sisaldavad seleeni, pakuvad aga nahale tõhusat kaitset väliste kahjustavate faktorite vastu, aidates säilitada säravat ja nooruslikku välimust.

Teine võimas antioksüdant, mis samuti meie nahka vabade radikaalide eest kaitsta aitab, on C-vitamiin. Lisaks sellele on C-vitamiin vajalik kollageeni sünteesiks, mis toetab naha elastsust ja tugevust. C-vitamiin aitab seega nahal säilitada nooruslikku sära, vähendada pigmentatsiooni ja kortsude teket ning toetada naha loomulikku taastumisprotsessi.

Nordaid Beauty Sprei

Nordaid Beauty Sprei on laktoosi- ja gluteenivaba ning sobib veganitele, mistõttu on see ideaalne valik erinevate eelistuste ja vajadustega naistele.

Päevane soovituslik annus 5 pihustust päevas sisaldab: biotiini 500 μg, seleeni 200 μg, C-vitamiini 200 mg

Koge uut ja kiiret viisi oma loomuliku ilu säilitamiseks Nordaid Beauty sprei abil – ilutoode, mis toetab sinu tervist seestpoolt.

Nordaidi Beauty Sprei ja teised tervist toetavad tooted leiad apteekidest, ilu ja loodustoodete poodidest ning bioplanet.ee

Jaga
Kommentaarid