Ei ole tema vannitoariiulid kreemipurkide all lookas ega laup Botoxi süste täis. Tal on kõigest kolm lemmiktoodet.

Parkeri hommikud sõltuvad sellest, kas parasjagu on pooleli mõne seriaali või filmi võtteperiood või on käimas teatrietendused.

Kui ta töötab parasjagu seriaali jaoks, ärkab ta hommikuti juba kell 3.30. Koju ei jõua ta aga enne 19.30, seega päevad on pikad. Enne võtteplatsile minekut käib ta duši all, peseb juuksed ja kui vaja, raseerib ka jalgu. Selleks kasutab ta meestele mõeldud Gillette’i habemeajamisvahtu. Naine tellib seda koju hulgi, sest kõik pereliikmed kasutavad seda.

Sarah Jessica Parker

Näohoolduse kohapealt ei ole ta üks neist, kellel on viie- või seitsmeastmeline puhastusrutiin. Piisab näo pesemisest ja niisutamisest. Oma hommikukohvi joob Sarah Jessica tavalise piima ja suhkruga.

Jumestuskreemi naine ei kanna. Küll aga armastab ta silmapliiatsit, ripsmetušši ja huuleläiget. Viimane on tal igas käekotis olemas.

Mis puudutab trenni tegemist, siis näitleja elab New Yorgis ja käib kõikjal jala. Igapäevaselt saab ta enamasti 10 000 sammu kokku.

Maailmakuulsa näitleja õhtune rutiin näeb ette seda, et ta lülitab sisse konditsioneeri, sest naudib, kui tuba on jahe. Sarah Jessica võtab ehted ära ja paneb juuksed kinni. Seejärel peseb ta nägu vahendiga, mis parasjagu käepärast on – käteseebi, šampooni või millega iganes. Seejärel niisutab ta kreemiga nägu, loeb, vaatab telekat või kuulab mõnda taskuhäälingut – ning ongi aeg magama minna.

Allikas: Marie Claire

Jaga
Kommentaarid